jueves, 27 de octubre de 2016

Sobrassada vegana

 mmm! Que bona és aquesta sobrassada, quan la vaig fer i la vam provar es pensaven que era pimentó roig, que també hagués pogut ser, però no! Són tomàquets secs, que els podeu trobar a qualsevol supermercat, ja són habituals. L'oli podeu utilitzar si en teniu un d'arberquina o d'oliva.

Ingredients:
80 grs de tomaquests secs
1 culleradeta d'all amb pols
1 culleradeta de pebre roig dolç
1 culleradeta d'orenga
mitja culleradeta de sal
8 cullerades soperes d'oli d'oliva.
1 dent d'all
 Primer de tot hidrateu els tomàquets amb aigua bastant calenta 15 minuts. Passat el temps traieu l'aigua, poseu tots els ingredients a un bol o triturarem fins que quedi una pasta.
 Agafarem un pa ben torradet i untarem aquesta sobrassada que ens a quedat tant bona al pa, i ja veureu cosa bona, aprofiteu i ja sabeu que a Nadal podeu impressionar a més d'un!!

Bon profit i bona cuina, salut!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario