Les noves intolerancies ens fan adaptar-nos a nous sabors. Per fi e trobat un dolç que ens agrada a tota la família, així la perjudicada no és sent tant sola amb aquest nou món per a ella. L'stevia és un petit arbust, és originaria de Paraguay i Brasil. Només posant-mos una fulleta a la boca ja notem el seu sabor.
Ingredients:
1 culleradeta de matafauga
1 culleradeta d'stevia amb pols
60 ml d'aigua
60ml d'oli de girasol
150 grs de farina
ratlladura d'una llimona
Escalfarem el forn a 200ºC. Mesclarem tots els ingredients.
Farem una massa així, la pastarem 3 minuts.
Farem els rotllets. Enfornarem a 200ºC dalt i baix a l'altura mitjana del forn, 12 minuts.
I ja els tenim aquí, bons i sabrosos amb la matafaluga que li dona el seu toc, ja que l'stevia té un puntet a regalíz.
Salut i bon profit!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario