Ja som a Sant Antoni! La Torre de l'Espanyol és un municipi de la Ribera d' Ebre. Antigament es feien aquestes coquetes, per a Sant Antoni amb el forn de llenya de la cuina econòmica. L'any passat les vam fer i van tenir molt d'èxit.
500grs de farina
125grs de sucre
125ml d'oli de girasol
125ml d'aigua
mig gotet d'anís
1 ou
ratlladura d'una llimona
1culleradeta de matafaluga
5grs de llevat de panaderia
Aquesta vegada els e fet amb la panificadora, si no en teniu a mà igual es poden fer, antigament es feien així. Primer fiqueu els líquids després els sòlids.
Heu d'amassar fins que quedi llisa i fina.
Enfornem a 220ºC 10-12 minuts dalt i baix.
Ús animó a provar aquestes coquetes. I així seguim la tradició com les nostres iaies feien no deixeu que es perdi aquesta màgia que te la cuina antiga. SALUT!!!
Debora yo las quiero hacer con la thermomix cuanto rato tengo que amasar y luego cuanto de reposo?? cuando hago pan lo amaso unos 3 minutos a velocidad espiga gracias por la receta
ResponderEliminarHola Susana! Nos se si llego a tiempo, pero debes amasarlas 1h y dejarlas reposar 3h. Gracias por la visita a mi pagina, saludos guapa.
ResponderEliminarSi has llegado a tiempo las voy a hacer ahora mismo
ResponderEliminarGracias
Bones receptes
ResponderEliminar