lunes, 2 de noviembre de 2015

Raïm en almívar

L´ultim raïm de l´hort, ens em fet un tip de menjar-ne! Iara que bé un altra fruita de temporada, els ultims els e fet amb almívar per al nadal. Algún entremes caura amb aquesta fruita. Sommi! que això dona molt poca feina!
El sucre aquesta vegada le possat de canya, però amb sucre normal també és pot fer.
Aquesta recepta és per a dos potets, però si en voleu fer més només cal que dobleu els numeros.

 Ingredients:
500ml d´aigua embotellada o de sisterna
150 grs de sucre moreno
raïm
 Possarem els raïms nets als potets. Per una altra banda ficarem l´aigua al foc i quan vol arrancar a bullir afegim el sucre remourem, el treurem enseguida del foc, omplirem els pots i els taparem.
I per finalitzar agafarem una cassola amb aigua i quan arranco a bullir ficarem els pots a dintre o deixarem bullir 3 minuts. Això ja o tenim. Els treieu passat els 3 minuts i ja és poden etiquetar i al rebost, un altre més per  la col·lecció. BON PROFIT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario