martes, 27 de octubre de 2015

Pasta fresca com el·laborar

Com podem el·laborar pasta a casa? 
Doncs molt fàcil, inclòs si no teniu màquina la  podeu fer amb el corró , tallar-la amb un gabinet. 
Jo sempre la faig amb la màquina. Quedà molt bona, en faig una vegada a la setmana i als de casa els agrada molt. 
 Ingredients per a 5 persones.
2 ous talla L
200 grs de farina tamissada
1 cullerada d´oli d´oliva
sal (optatiu)
 Farem un volcà amb la farina dins d'un bol, al mig afegim els ous i l'oli. Amb una mà anirem amassant i l'altra aguantarem el bol, per acabar de treballar-la bé la treurem del bol i la ficarem al marbre, l´amassarem uns 5 minuts. A continuació la ficarem enrotllada amb paper film 30 minuts al frigorífic.
Passat el temps de repòs la treurem  i la començarem a passar per la màquina per tots el nombres del 1 al 9 fins que ens quedi ben fina li donem la forma desitjada i la deixem penjadeta 30 minuts per asecar-se.
 Per a bullir-la de 4 a 6 minuts al numero 8 de la vitro i sempre sense tapa la cassola. L'aigua a de estar lleugerament salada i amb un xorret d'oli. I ja la tenim! Es un plaer disfrutar d´aquest plat!
Salut, companys!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario