Heu sentit a parlar d'aquesta farina, la saraceno? Té un gran valor nutricional i és lliure de gluten, és molt digestiva. Jo la mesclo amb la farina normal, ja que té un gust ametllat, però també la podeu mesclar amb faina d'arròs. Una vegada oberta l'heu de guardar al frigòrific a un tuper hermètic. La llet aquesta vegada e utilitzat la de coco, però també podeu ficar llet d'ametlla, arròs, avena, soja, etc.
Ingredients:
1 ou
1 got de llet de coco
60 grs de farina de saraceno
65 grs de farina normal
1 pessic de sal
Ho triturarem tot amb el turmix i o deixarem repossar al frigòrific 1 hora, després ja podeu començar a disfrutar d'aquest creps tant sans.
El farcit ja sabeu, pernil dolç i formatge, anous amb platàn, xocolata i platàn, sobrassada i formatge., etc.
Bon profit i salut!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario