jueves, 24 de noviembre de 2016

Pa de centeno (Panificadora)


Aquest pa és un d'aquells que deixa un perfum a la cuina de forn de pa, si teniu panificadora l'heu de fer, el recomano100%. És molt bo, saludable i amb uns 60 grs en teniu prou, ja que omple molt.


 Ingredients:
60 grs de iogurt natural
270 grs de llet
1culleradeta de sal
50 grs d'anous, llavors......
20 grs de mel
200 grs de farina de centeno integral
100 grs de farina integral
200 grs de farina de força
10 grs de llevat de panaderia



 Ficarem a la cubeta de la panificadora primer els líquids i per ultim la farina amb el llevat.
 Jo vaig ficar el programa 3 de pans integrals pesats i de costra daurada mitjana.
Consells:
 Una vegada a finalitzat amb el programa l'heu de treure i posar-lo a sobre d'una reixa.
Quan ja estigui fred al cap d'unes 4 hores, com no porta conservants l'heu de posar a la nevera, així us aguantarà millor.

BON PROFIT I BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario