miércoles, 6 de mayo de 2015

Bunyols de bacallà!

 Des de que e descobrit aquesta manera de fer els bunyols als xiquets els encanten. Són molt fàcils de fer, a degustar-los!....

Ingredients:
250grs de bacallà desalat,
1 ou,
all,
julivert,
150ml de llet,
100 grs de farina
una culleradeta de llevadura en pols,
oli de girasol.


                                                                           

Primer de tot picarem l´all el julivert, al (1,2,3), després picarem també el bacallà. Fiquem al turmix la llet,farina , la llevadura i l´ou.

Mesclem les dos parts i remenem bé.
Agafarem una cassola i ficarem bastant d'oli de girasol, en una cullereta anirem agafant la mescla i ficant a l'oli ja calent.
Primer s'enfonsaran  després flotaran i llavors fins que entiguen doradets.
És una delícia, i no té cap complicació. Anims i salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario