martes, 6 de octubre de 2015

CÓC DE FARINA DE GARROFA

Voleu començar per un bon esmorzar? Doncs aquest o és! Cóc de garrofa, saludable, aromàtica. Un gran substitut de la xocolata baix en grases, proporciona molta energia i és apte per a celíacs. Que voleu més? o té tot! Vinga ja esteu tardant, aneu al vostre herbolari a comprar la farina de garrofa no vús a penedireu!
180ºC 15 minuts
 Ingredients:
3 ous
200grs de farina de garrofa
2 culleradetes de llevat en pols
100grs d´anous moltes
100grs de sucre de canya
mig got d´oli suau
mig got de llet
 Primer de tot escalfarem el forn a 180ºC. En un bol fiquem els ous, sucre i comencem a batre, si voleu o podeu fer amb la batedora de barilles, anem afegint els líquids, oli i llet.
 Per finalitzar fiquem la farina de garrofa i les anous tot ben batut.
 Ho ficarem a un motlle, enfornem 180ºC 15 minuts dalt i baix.
 I ja el tenim cuit. Si us agrada la garrofa proveu-ho de fer surt molt bo i saludable. Salut i Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario