Aquesta recepta l'he millorat, ja que avui en dia està "l'anisaki" i pareix que no ens acabem de refiar de com els preparaven les nostres mares o àvies. També e pensat amb les dones que estan embarassades per la toxoplasmosi, axí que tots quedarem contents i tranquils.
Ingredients:
300 grs de seitó
300 ml de vinagre blanc
1 cullerada de sal
1 cullerada de pebre vermell dolç
oli d'oliva
all i julivert
glaçons i aigua
Començarem per netejar el seitó li treure'm el cap i l'espina. A part posarem un recipient amb aigua i glaçons les anirem ficant dintre, les tindrem 15 minuts, així acabaran de treure tota la sang i es faran més durets.
Pasat el temps els posarem a un tuper hermètic sense aigua. Aquí bé el pas més important ho posarem al congelador 48hores.
Al cap de dos dies els treure'm del congelador i quan ja són descongelats agafarem el vinagre i li afegim la cullerada de sal o remourem ben remenat. L'hi afegim al seitó o fiquem a la nevera 3 hores, segons com us agraden de fortets, així queden suaus.
Quan ja a passat el temps els i traiem el vinagre li passem una aigua, només repasats. Els posarem a un recipent amb oli d'oliva, all, julivert i pebre vermell.
Ja veureu que bons són jo els conservo a la nevera, un ratet abans els trec. Fets d'aquesta manera queden molt durs i blancs.
Si voleu en podeu fer la meitat i partiu els ingredients. També els podeu tenir al congelador nets i treure'ls quan vulgueu.
Estic molt orgullosa d' aquesta recepta, ja que an millorat molt. BON PROFIT I BONA CUINA!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario