jueves, 17 de diciembre de 2015

Tronc de Nadal a la xocolata

 Aquí teniu el tronc de " NADAL", farcit amb la Crema de castanya i farina de garrofa sustituint el cacao. Una cosa menys per fer. El podeu fer uns dies abans i al  congelador.El dia que us el voleu menjar es trau un parell d'hores abans de menjar-lo. El farcit del que més us agradi, nata, crema, trufa etc.

Ingredients:
4 ous
4 cullerades de farina
4 cullerades de sucre
1 culleradeta de llevat amb pols
3 cullerades de farina de garrofa (opcional)
180ºC, 15 minuts
Primer de tot escalfem el forn a 180ºC. Separem clares per un costat i rovells per l'altre, muntem les clares a punt de neu quan ja estiguen afegim 2 cullerades de sucre. De la mateixa manera agafem 2 cullerades de sucre i li fiquem als rovells o batrem fins que ens quedi com una crema.
Després mesclem les dos parts i fiquem la farina de garrofa, farina i el llevat o mesclem bé.
Agafarem una llanda de forn amb paper vegetal i li ficarem la pasta per damunt.
Ho enfornem a 180ºC 15 minuts dalt i baix a l'altura del mig.
Mullarem un drap per a que estigue humit i enrotllarem amb el paper vegelat per donar·li forma i poder-lo desmotllar millor.
Ingredients per al farcit CREMA DE CASTANYA i 250grs de xocolata de cobertura.
Després de desmotllar-lo li untem la crema de castanya i l'enrotllem per donar-li forma.
Talleu-li les puntes i fiqueu-les pel costat. Amb la xocolata al bany Maria que haurem desfet li anem tirant pel damunt a mesura que és va asecant li anem fent les ratlles amb una forquilla al tronc.
I ja tenim el nadal aquí!!! BON NADAL A TOTHOM!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario