viernes, 11 de diciembre de 2015

Torró d'arròs inflat

 Només amb veure la foto ja et donen ganes de menjar-lo. La gent que és celíaca, diabètics, us podeu fer vosaltres mateixos el torró jo aquest sempre el faig per nadal i està molt bo i fàcil.
 El motlle un cartó de llet tallat pel mig. Aquesta  xocolata la venen a les panaderies.L'arròs el podeu comprar al super o al herbolari, aquest en concret es de la herbolisteria també el podeu trobar blanc.

Ingredients:
250grs de xocolata
150 d' arròs inflat
1 motlle
 Desfem al bany Maria la xocolata.
 Quin goig! mmm! Quina oloreta.
 Després amb un motlle poseu la xocolata amb l'arròs o mesclem.
 Ho fiquem al motlle. 30minuts al frigorífic. Ja veieu que no li fico cap mantega, considero que la xocolata porta les seves grases. A disfrutarr!! Gaudiu d'aquestos dies, feu torrons, ja veieu que són molt fàcils. SALUT AMICS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario