jueves, 10 de diciembre de 2015

Barrotets farcits

 Aquí a La Sénia s'anomenen "barrotets". S'han ficat de moda, els fan farcits, d'anxoves, formatge, pernil dolç, sobrasada i xocolata. Però jo els faig a casa i estan molt bons, fàcils de fer.
Comencem?
 Ingredients:
250 grs de farina
10grs llevat de panaderia
50ml d'oli d´oliva
7grs de sal
5grs de sucre
150-180ml d'aigua
 Jo aquesta vegada o vaig fer amb la panificadora, però si no en teniu a mà igual va bé. Primer los líquids, després els sòlids al número 8 de la meva panificadora amb el programa amassat.
 Al cap de mitja hora a quedat així. Si amasseu a mà amb 10 minuts està bé.
 Deixarem reposar la massa 30 minuts, fins que dobli de volum.
Escalfem el forn a 220ºC. Comencem per fer boles i les anem aplanant amb el corró. El farcit al vostre gust.
 Ho posem al forn 10 minuts dalt i baix
 Aquí amb un toc de dolç, mmm!! Que entra molt bé. Espero que els provéssiu, val la pena. No és una recepta gens complicada i els ingredients els podem trobar fàcilment. BON PROFIT!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario