2 baldanes
1 ceba
mig gotet de brandy
Carn del caldo amb la verdura
Primer sofregirem la ceba amb un bon raig d'oli d'oliva, d'aquí les nostres terres.
Després li fiquem la baldana talladeta a daus. Incorporem el brandy.
Per finalitzar afegim la carn o deixem uns 10 minuts que agafi el gustet del sofregit.
Triturarem la carn amb el turmix. Salsa bechamel la farem a part i li anirem ficant cullerots asta que ens sembli, així evitarem que ens quedi líquida i se'ns compactaran millor,
Fiquem la massa dintre d´una llanda de forn i la deixem a la nevera unes 2 hores.
Després ja podem formar les croquetes, jo tinc aquest aparell que va molt bé, però si no en teniu és poden fer amb manega pastissera o amb dos culleretes,
Les passarem amb ou batut i pa ratllat, i ja les tenim! Si les voleu fer al grill deixeu precalentar el forn a 200ºC 5 minuts per cada banda. mmm! això no té preu! Bon profit, amics!
No hay comentarios:
Publicar un comentario