jueves, 3 de diciembre de 2015

Magdalenes clàssiques

 Les magdalenes són molt bones, les podem acompanyar amb llet per sucar o per un berenar. Des de xiquets fins als més grans, de la mateixa manera són per a tots els públics. Jo els i e ficat un toc de melmelada de maduixa, a unes altres xocolata per damunt i les de més normals. Si seguiu tots els passos ja veureu quin volum arriben a agafar!
 Ingredients:
2 ous
190 ml d´oli suau
60 ml de llet
175 grs de sucre more
210 grs de farina
7g  de llevat en pols
ratlladura d´una llimona

210ºC 15 minuts
 Agafarem i si tenim batedora amb barilles, començarem pel sucre, i els ous. Amb la marxa
 lenta anirem mesclan, seguim incorporant l'oli i la llet no deixem de batre.
 Continuem amb la farina, el llevat amb pols i la ratlladura de la llimona. Aquesta massa la deixem pastant dos minuts. Quan finalitzi el temps o taparem amb film, la deixarem al frígorific 1 hora o tota una nit.
Escalfeu el forn a 250ºC durant 15 minuts. Per a omplir els motlles o podem fer amb una manega pastissera o amb una cullera. Aquesta de sota la vaig omplir per la meitat i li vaig ficar la melmelada i després la vaig acabar d'omplir.
 Dotze magdalenes, surten amb aquesta recepta els motlles fins a dalt de plens. Baixarem el forn a 210ºC dalt i baix 15 minuts a l'altura del mig.
 I així enm van quedar! Quin goig! mmm! Estan boníssimes!
NOTA:
Prepareu primer tots els ingredients. Recordeu que heu d'encendre el forn 15 minuts abans a 250ºC.

No enceneu el ventilador, ja que l'aire impedeix que pugin de volum.
A mesura que anireu fent-ne us sortiran millor.
És molt important deixar la massa a la nevera ja que, això fa que el llevat faci efecte.
  No obriu el forn durant la cocció.
Feu servir el temporitzador.
No poseu les magdalenes a la part baixa del forn ja que es podria cremar la base.
Podeu congelar la massa si no la voleu fer tota. 

DESITJO QUE US SURTIN MILLOR QUE A MI. Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario