De tomaques n'hi ha de moltes varietats, ara escomença el temps aquí, a mitja primavera ja em podem comensar a collir asta finals de setembre o més segons el vent. Per a fer aquesta recepta els heu de comprar o collir grandets i durs.
Ingredients:
3 tomaquets
2 alberginies allargades mitjanes
1 ceba
oli i sal
Bexamel
Primer de tot rentarem els tomaquets i les alberginies, vuidem els tomaquets amb una cullereta, el seu suc el reserbem per al pa amb tomaca.
Farem un sofregit amb 3 cullerades d'oli , la ceba, quan començo a canviar de color li afegim l'aberginia talladeta a quadrets fins que sigui cuita.
Farcim els tomaquets.
Li afegim la salsa betxamel, gratinem al forn amb el grill de 5 a 8 minuts.
Consell: Si voleu al sofregit també li podeu afegir uns xampinyons, també quedà molt bo.
BON PROFIT I BONA CUINA!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario