Jo la vaig utilitzar per a farcir petits braços de gitano, Un CONSELL : Si voleu que us quedi més fort de cafè prescindiu de la nata.
Ingredients:
150 ml de cafè fort o exprés
3 rovells d'ou
80 grs de sucre llustre
1 cullerada ben plena de farina
100 ml de nata per muntar
1 pessic de sal
Primer de tot escalfem la llet amb el cafè i la sal, quan vol començar a bullir o apartem del foc.
A continuacó batrem els rovells d'ou amb el sucre fins que ens quedi una crem escumosa.
Tot seguit incorporem a poc a poc la barreja de cafè calenta amb els ous batuts, remourem sense parar. Tornem a posar la cassola al foc mitjà fins que deixi anar unes quantes bombolles i quedi molt espessa i cremosa.
Apartem del foc i muntem la nata. Quan la crema sigui freda mesclem la nata.
Farem un Braç de gitano el tallarem a tires horizontals i després untem la crema de cafè, d'una tira ens sortiran dos petits braços de gitano. Jo després els vaig congelar. També vaig fer un bol de xocolata de cobertura per a qui en vulgues per sobre.
BON PROFIT I SALUT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario