martes, 20 de diciembre de 2016

Galets de Nadal

 Una sopa molt típica a Nadal i sobretot a Catalunya. La meva mare ens la feia tot l'any, ella l'anomena "sopa rellena". La mida d'aquesta sopa per a nosaltres és la tiburón nº3, els galets per al meu gust són massa grans, però igual és pot fer.
Una vegada farcida és pot congelar.

Ingredients:
300 grs de carn de porc picolat
250 grs de tiburón nº3 (galets)
1 cullerada de pa ratllat
1 ou
all, julivert, 2 dents d'alls, pebre i sal
 Mesclarem tots els ingredients, esclafaremels alls amb aquest aparell si en tenim.
  Amb les mans ens quedarà tot més integrat.
 Comencem amb la feina més mandrosa d'aquesta recepta, podem farcir amb una cullereta petita de cafè o amb una mànega pastissera.
 Una vegada farcida la posem amb bossetes i al congelador ens aguantarà bé fins a tres mesos, encara que no crec que arribo a un mes. Aquí a casa ens agrada molt, amb una ensalada i un plat de sopa d'aquesta ja tenim un menú sa i bo.
Per a coure la sopa agafem Brou de pollastre el fiquem a bullir, quan arranqui afegim la sopa farcida i la deixarem coure 18 minuts. Passat el temps ja la podem servir i gaudir.
BON PROFIT I BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario