sábado, 25 de abril de 2015

Pasta fresca.

 La pasta fresca a casa meva, es fa a mà, així que és fresquísisma. Als xiquets els agrada molt. (Per a 5 persones)
.
Ingredients;
3 ous
300 grs de farina
3 cullerades soperes d'oli

Farem un volcà amb la farina tamissada, al mig ficarem l'oli i els ous. Amassarem tot fins formar una massa fina.
quan ja està s´embolica amb film i és deixà reposar 30 minuts al frigorífic.
-




Al mateix temps, farem la salsa:
Una ceba, una pastanaga, porro,300grs de carn de porc, un pot de tomata, pebre,sal i oli d´oliva.
 Per l'orde anem fent el sofregit, oli,ceba,pastana, etc.
 Començarem a fer el sofregit jo o e tallat tot amb la mandolina, ceba, porro, pastanaga, tot ben sofregit.
Per ultim la carn sal pebrem i seguim sofregint. Quan haguéssim tirat la tomata 12minuts fen xup-xup. Rectifiquem de sal i fiquem una culleradeta de sucre.
.
Començarem a fer els spaguetis, agafarem la pasta de la nevera i la maquina,i la passarem per tots els números .
Farem els tallarins deixarem els tallarins estesos 30 minuts perquè és sequin i passat aquest temps ja es poden bullir amb aigua, quan arranqui a bullir  afegim la sal 4 minuts,  escorrem mesclem a la salsa. jmenjar.

BON PROFIT I BONA CUINA!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario