lunes, 25 de mayo de 2015

CÓC DE MATÓ

Aquest coc és un exit cada vegada que el faig vola,hi ha molta gent que la fet i m´han dit que està boníssim,si agafeu un bon mató teniu un trionf asegurat,el coc en sí no té cap secret ja que és el típic coc de iogurt,jo en faig totes les setmanes  per a esmorzar ens agrada molt.

Ingredients:
 4 ous,
1 iogurt,
2 mides de iogurt de sucre,
4mides de iogurt de farina,
 un sobre de llevat amb pols,
1 mida d´oli de girasol,
la ratlladura d´una llima,
2 tarrinetes de mató.
 Batrem els ous, sucre i el iogurt,2 minuts,després afegirem la ratlladura,farina, llevat i el oli,ho  batrem 2 minuts més.

 Ho ficarem a una llanda per a forn de mides 30 x 22 més o menys amb paper vegetal.
 Ara li ficarem el mató amb les mans per damunt la mescla a de ser espessa per que si es líquida s´enfonsarà i no ens quedarà bé.
 Ho enfornarem a 180ºC 30-40 minuts dalt i baix.
Jo per a conservar el coc el fico a un taper hermètic,ja que és el nostre esmorzar i no ens el menjem en un dia.Ah!!PROHIBIT OBRIR EL FORN DURANT LA COCCIÓ, per que si no és així no ens pujarà.Proveu-ho de fer és molt fàcil i saludable,Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario