Ingredients:
4 ous,
1 iogurt,
2 mides de iogurt de sucre,
4mides de iogurt de farina,
un sobre de llevat amb pols,
1 mida d´oli de girasol,
la ratlladura d´una llima,
2 tarrinetes de mató.
Batrem els ous, sucre i el iogurt,2 minuts,després afegirem la ratlladura,farina, llevat i el oli,ho batrem 2 minuts més.
Ara li ficarem el mató amb les mans per damunt la mescla a de ser espessa per que si es líquida s´enfonsarà i no ens quedarà bé.
Ho enfornarem a 180ºC 30-40 minuts dalt i baix.
Jo per a conservar el coc el fico a un taper hermètic,ja que és el nostre esmorzar i no ens el menjem en un dia.Ah!!PROHIBIT OBRIR EL FORN DURANT LA COCCIÓ, per que si no és així no ens pujarà.Proveu-ho de fer és molt fàcil i saludable,Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario