Jo vos ensenyo com faig la massa després vosaltres,guarnir-la com volguésseu,aquesta és de atún i està molt bona,com totes, vaja.Jo tinc molta costum de fer-ne i congelar-la així algun dia pots improvisar.E fet moltes proves amb la massa amb ou,llet,oli,mantega,cervesa, però e arribat a la conclusió que aquesta és la millor.
Ingredients:
500grs de farina normal,
5 grs de llevat de panaderia,
10grs de sal,
300ml d ´aigua.
Aquesta vegada la vaig fer a la panificadora,però si no en teniu és pot fer a mà,amasant-la deu minuts donat-li algún cop que altre.Primer posarem tots els ingredients liquids i després els sòlids.La panificadora està mitja hora amassant.
Quan acaba d´amassar està una hora fermentant.La deixarem fermentar 30 minuts amb un drap tapat i si està al solet millor.
Pizza "massa" Jo de 500grs de farina faig dos boles,les enrotllo amb paper film i al congelador.Una bola l´estireu i la fiqueu a una bandeja amb paper vegetal aquesta d´atún portaba tomata fregida,ceba tendra crua,atún,mozarella i orengà.Enfornem 220ºC, 18 minuts(Forn precalentat).
No hay comentarios:
Publicar un comentario