lunes, 29 de junio de 2015

Arròs amb camagrocs

Per a 2 persones.
No podia faltar una recepta com aquesta en aquest blog,el "camagroc",i que bo és! anar-lo a buscar i menjar-lo. Si vam xalar aquest any passat la naturalesa ens va proporcionar una aventura extraordinària que no se si la tornarem a veure mai més.Les muntanyes estaven cobertes de rovellons, de totes classes i unes mides impressionants, tot això va portar a fer conserves, assecats, espècies, marinats, etc. Vam xalar molt. Ara podem gaudir d´aquest arròs amb camagrocs!

Ingredients: 
 300grs d´espinacs
1 ceba
1 trosset de carabassó
1 trosset de porro                                                                 
1 pastanaga
un grapadet de camagroc
250 grs d´arròs
2 cullerades de soja
oli,sal i pebre.
                                                                     
Primer de tot posarem una miqueta d´aigua calenta a un bol on ficarem els camagrocs a hidratar-se. Segon pas: bullirem l´arròs amb aigua i sal 17 minuts.Començarem amb el sofregit,oli,ceba deixem dos minuts, porro, tot tallat amb mandolina o com més vos agradi,pastanaga,els espinacs que haurem netejat i per ultim el camagroc, si vos agrada molt aromatitzat li podeu tirar el caldet del camagroc


Afegim l´arròs escorregut i li fiquem les dos cullerades de soja, rectifiquem de sal i pebre, ja ens el podem menjar. És una meravella poder degustar les coses de la natura. BON PROFIT!
Jo l´arròs en aquest cas faig servir sempre el vaporitzat, ens agrada molt el gust i no és passa, que és molt important.

No hay comentarios:

Publicar un comentario