viernes, 3 de julio de 2015

Melmelada d'albercoc.

Aquesta melmelada és una de les més bones, ara que és el temps de l´arbercoc i ja comença a estar madur el podem aprofitar per a fer melmelada, jo no li e afegit molt de sucre i m´ha quedat boníssima!


 Ingredients:

600 grs d´albercoc madur
200grs de sucre
1 glaço de suc de llimona
 Ho possem tot a una cassoleta i o fiquem a foc fort.
 Quan arranqui  a bullir o fiquem al mínim o remenarem a sovint, li anem traient l´espuma i la reservem.
 Al cap de 30 minuts ja la tenim llesta,si voleu la podeu triturar.Si la voleu conservar l´eu de posar al bany Maria i si la voleu consumir no li cal.Aqui surten 3 potets de 135cc. Salut i bon profit!!!!!
Nota:el sucre si voleu pot ser moreno, però 50grs menys.L´espuma si no voleu treure no passa res, si la treieu la podeu reservar i menjar-la amb oigurt o per algun pastís.

No hay comentarios:

Publicar un comentario