jueves, 18 de junio de 2015

Braç de gitano

Forn 180ºC 
A punt per a celebrar l´aniversari de la meva filla mitjana , m´ha demanat que li fes un braç de gitano amb xocolata,que per cet estaba molt bo,aquesta vegada li em ficat a l´interior xocolata a la tassa,però el podeu farcir amb crema, nata, trufa etc.Us explico com es fa , és molt fàcil.

Ingredients:
4 ous
4 cullerades de farina,
4 cullerades de sucre,
1 culleradeta de llevat amb pols

Ficarem les clares a un bol i els rovells a l´altre.
Muntarem les clares a punt de neu i al final li ficarem 2 cullerades de sucre.
Als rovells  li afegirem les altres dos cullerades de sucre o batrem fins que ens quedi una crema.
A la farina li posem la culleradeta de llevat o mesclarem.
Mesclem les dos parts rovells i clares i la farina.Ho remourem tot junt,
Agafem un llanda per a forn amb paper vegetal i li fiquem la massa  amb l´ajuda d´una espàtula estirem la massa.Enfornem a 180º 12 minuts,dalt i baix.Agafarem un drap de cuina i el xoparem una mica baix l´aixeta, estirem el drap damunt del marbre.
Passat el temps treiem del forn la massa i la possem damunt del drap humit i l´enrotllem la deixem uns 8 minuts.
Després la desenrotllem i la desenganxem del paper vegetal la posem damunt del marbre i ja la podem farcir  donant-li forma de braç.És molt fàcil de fer,També el podeu congelar , jo el faig de nata  el congelo ens agrada que estigue duret.SALUT!


No hay comentarios:

Publicar un comentario