Uix!l´any passat si vàrem xalar fent rovellons, va ser una cosa mai vista, era com anar a plegar olives n ´havien per tot arreu, la gent anava cada dia,
feiem conserva els assecàvem, al dia següent tornàvem anar, va ser molt bonic no se si o tornarem a veure més. El camagroc en aquest cas jo els tinc assecats dins de pots de vidre, son molt aromàtics,al moment de consumir-los s´han d´ hidratar, són molt bons sobretot amb pasta.
Ingredients:
1 pollastre,
7 a 10 dents d´all,
1 grapadet de camagrocs,
1 fulleta de llorer,
el suc d´una taronja,
mig gotet de conyac,
1 got d´aigua
herbetes del camp.
Primer de tot hidratarem el camagroc el possarem amb aigua calenta m´enstrestant farèm el pollastre.
Fiquem a una cassola oli i sofregim a foc fort el pollastre, sal i pebre amb l´all.
Després afegim el llorer les herbetes. Quan ja estigui doradet afegirem el conyac, el suc de taronja, i el got d´aigua, el camagroc o deixarem coure a foc minim 20 minuts,rectifiquem de sal i ja el tenim en marxa per menjar.Espero que us hagi agradat.BON PROFIT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario