jueves, 11 de junio de 2015

Coc de cireres

Forn 180ºC
 Estem al temps de cireres!aprofitem i farem el coc de la nostra amiga " La fruita nostra la galera",que ens va proporcionar aquesta massa i l´adaptarem a la fruita de temporada,que en aquest cas són les cireres i donen una mica de feina,  em de treure el pinyol,e fet una recepta reduida.Jo el vaig fer ahir i ja quasi no en queda.

Ingredients:
300 grs de cirera amb pinyol
2 ous
mig gotet de llet
mig gotet d´oli de girasol o oliva
1 culleradeta de matafaluga,( anís verd)
3cullerades de sucre
150grs de farina
2  culleradetes de llevat en pols
un motlle de 20 cm.
 Agafarem un bol i ficarem l´oli el sucre els ous,la llet,matafaluga,i el llevat o batrem tot junt i o deixarem reposar 10 minuts,mestrestant treurem el pinyol a la cirera com us vaig ensenyar a la recepta anterior.Després afegirem la farina.
 Ficarem la massa a un motlle de 20 cm,ficarem les cireres al damunt i li afegirem sucre i un xoret d´oli .Ho ficarem al forn 180ºC,20 minuts, fins que el punxéssem i entigué cuit.SALUT I BON PROFIT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario