El cuscús la primera vegada que el vaig probar el va fer un dels meus germans al estil marroquí i va estar deliciós,però jo el faig més light,a la meva xiqueta gran li agrada molt,però com si fos arròs a la cubana.
200grs de cuscús
200grs d´aigua
sal,oli
una culleradeta de mantega
Jo en aquest cas ús ensenyo a fer el cuscús ràpid i vosaltres després en condimenteu com volguésseu.Agafarem una cassoleta on ficarem els 200grs d´aigua que vaig pesar a la mateixa bàscula que el cuscús i el ficarem al foc amb una miqueta de sal quan arranqui a bullir la treurem del foc i afegirem el cuscús 3 minuts (molt important) aquest temps,quan hi hagi passat el temps ficarem la culleradeta de mantega i o remenarem amb una forquilla perquè és desapegui bé a de quedar soltet el cuscús,i després el guarnim com volguéssem amb tomata,escalivada,amb un sofregidet de ceba,zafranoria,pimentó roig com aquesta foto que vaig fer. Recordeu que sempre ha de haver-hi el mateix de cuscús que d´aigua.SALUT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario