mmm!M´encanten els plats elaborats amb cullera, és molt fàcil de fer en pocs ingredients tenim el dinar fet, i si treballeu i agafeu un arròs que no xupli fins el podeu deixar fet de bon matí.
Ingredients:
150grs d´espinacs
10 trossets de costella de porc
1 tomata
3 dents d´all
1 potet petit de fesols
4 grapadets d´arròs
oli i sal
Començarem per sofregir la costella, l'all,fins que estigui daurat. Li fiquem una miqueta de sal.
Ratllarem una tomata i l'afegirem al sofregit, 2 minuts més.
Rentarem els espinacs i els afegim al sofregit fins que estiguin pansits.
Agreguem els fessols que haurem rentat baix l'aixeta daigua.
Ho cobrim d´aigua i salem al gust , deixem que faci " xup xup"uns 15 minuts. Després afegim l'arròs 17 minuts i ja el tenim llest. A mi personalment magrada molt aquest plat, el feia la meva mare i jo segueixo la tradició. BON PROFIT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario