Té una mica de tot playa i muntanya.I el millor de tot l´oloreta amb el foc de llenya.
Ingredients:
4 llagostins,
pollastre,conill,costella de porc entre tot mig quilo,
3 calamars o una sepia
1/4 de musclos,
1 ceba,
mig pimentó roig
un grapadet de bajoques,
un trosset de porro
2 tomaques ratllades.
8 grapats d´arròs
d´aigua ( podeu medir amb un potet l´arròs i el doble d´aigua)
L´aigua la posarem a bullir i jo li fico musclos, uns 6, mitja llima,un troçet de pimentó roig,all,julivert,porro un trosset ,mitja tomata,safrà,sal, quan arranca a bullir uns 10 minuts més.
Comencem el foc a de ser sempre amb llenya fina i no tenir un gran foc,quasi que amb la brasa si no és axí és cremara la paella.Li fiquem oli i els llagostins els daurem per les dues bandes,els retirem del foc.Afegim la carn i la daurarem bé.
Continuem amb el sofregit de les verdures,bajoca,pimentó,ceba,porro i tomata deixem sofregir 10 minuts,ja veieu que no hi ha foc només amb la brasa ja en té prou.
I ja tenim la paella llesta per menjar,està boníssima!Encara que és una recepta que la sap fer tothom sempre hi ha alguna cosa nova que la gent no se li havia ocurregut de ficar,hi ha gent que li fica romer o llorer,o una picadeta d´all i julivert,però nosaltres la fem així i la veritat és que surten molt bones.SALUT I BON PROFIT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario