Ingredients:
300grs de magre picada,
1 gra d´all, jolivert,
2 ous,
farina d´arròs o normal,
1 ceba,
6 patates mitjanes.1 got d´aigua,
1 got de vi blanc.
Això si o voleu fer el dia abans anira millor i serà com un macerat per a la carn,la carn li fiquem un ou,l´all trinjat,julivert també talladet sal pebrem o mesclem tot molt bé amb les mans, millor.
Pelarem les patates i les tallarem per la meitat,les buidarem amb l´accesori de buidat i si no en teniu amb una cullereta de postre també és poden buidar.
Les omplirem amb la carn,les sobrants les posarem amb aigua a la nevera per a sopar,fregidetes.Ara agafarem oli de girasol i el fiquem a una paella,amb un plat un ou batut hi ha l´altre farina,primer passarem la patata pel la farina i després l´ou aixi ens quedaran com si tinguessin puntilleta.
Jo normalment les faig a la cassola del minut,sofregeixo la ceba quan ja està doradeta li tiro una culleradeta de farina i fico les patates a dintre amb un got d´aigua i un de vi blanc.8 minuts i llestes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario