viernes, 5 de junio de 2015

Empanadilles d´espinacs

 Aquesta massa és molt agraïda,ja que apart de fàcil podem fer empanadilles de tomata,tonyina,pinyons i ou dur o barrotets de pa farcit de sobressada,pernil dolç i formatge.I molt bona!

Ingredients:
400 grs de farina normal,
10grs de sal,
1 gotet de cafè d´oli de girasol o d´oliva,
1 gotet de cafè d´aigua.
Farem un volcà en la farina al mig farem un forat i ficarem oli,sal i aigua o amassarem tot si és queda seca podem afegir aigua.La fiquem  dins d´un bol i menstrestant fem el farçit.
 Ingredients:
300 grs d´espinacs,que haurem bollit 4 minuts.
2 ous durs,
2lates de tonyina natural,
oli d´oliva,
1 dent d´all.
 Fiquem oli a una paella fregim l´all doradet,afegim els espinacs.
 Continuem amb el sofregit,atún i l´ou ratllat o sofregim tot uns 2 minuts més.O treïem del foc eu fiquem a un plat per a que es refredi.
 Començem fent boles d´uns 40 grs mes o menys,les aplanem amb el rodillet.
 Fiquem el farçit.Encara que estigui una mica calent no pasa res.
 O tanquem com  una empanadilla i li fem la forma en la forquilla.
 Necessitarem un ou per pintar-los.Forn 200ºC, 20 minuts ,ventilador.CONSELL: quan els acabeu d´enfornar els podeu congelar quan ja estiguen gelats,i per descongelar-los els traïeu calenteu el forn a 180ºC i els posseu a dintre uns 10 minuts i ja els podeu menjarrr.BON PROFIT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario