lunes, 1 de junio de 2015

COCA DE CIRERES.

Forn 170ºC
 I si disfruto fent cosetes d´aquestes!Acabo de trobar el meu veï Marcelino amb una bossa de cireres.mmm!!que bones són una delícia,i ja m´he posat a la feina.

 Us ensenyo com treure el pinyol,amb una palleta la ficarem per detràs i el pinyol surtira per on està la cueta de la cirera fent una mica de pressió.
 Ingredients:
350 grs de cireres sense pinyol,
2 cullerades de sucre,
75grs de farina,
1 culleradeta de brandy,
1 miqueta de sal,
1 got de llet,
2 ous.

Primer de tot ficarem la farina tamisada,el sucre,la sal o remenarem,deprés afegirem la llet els ous i el brandy o remenarem bé per a que no ens quedi cap grumol.
  
 Ficarem les cireres a la mescla i ho ficarem al motlle a 170ºC 30 minuts al mig del forn dalt i baix.I ja el podem degustar,Si el poseu a la nevera està molt més bo,fresquet sobretot amb aquestes primeres calors.BON PROFIT!
                                       

No hay comentarios:

Publicar un comentario