jueves, 6 de agosto de 2015

Creps de la iaia

mmmmm!! Ique bons que eren els creps de la iaia en la cuina econòmica, em cambiat tant! després va venir el gas, vitro,  inducció, quina diferència de sabor. Per sort e pogut recuperar la recepta, gracies  a una caixa de records de la iaia, és molt interessant i en aquells temps que patien tanta gana  la iaia treia receptes en les coses que tenia a casa, ovelles, cabres, blat, llet, ous algo de horta, que bonic!

 Ingredients:
2 ous,
200ml de crema de llet,
50grs de mantega fossa,
125grs de farina,
1 miqueta de sal,
1 cullerada d´aiguardent.
 Primer ficarem la farina els ous i la sal o  batrem fins aconseguir una crema.
 Després fiquem la crema de llet i la mantega fossa o seguim remenant, aqui és on ficaria l´aiguardent.
 A de quedar líquida, però si vos queda molt espessa que no corre per la paella li podem afegir una miqueta de llet.
 Ho deixarem a la nevera al menos 6 hores.
 Per a fer-la a la paella derritirem una miqueta de mantega fresca i tirarem un culler de massa i la daurarem per les dos bandes rellenarem del que ens agradi, jo de xocolata jejeje! BON PROFIT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario