mmmmm!! Ique bons que eren els creps de la iaia en la cuina econòmica, em cambiat tant! després va venir el gas, vitro, inducció, quina diferència de sabor. Per sort e pogut recuperar la recepta, gracies a una caixa de records de la iaia, és molt interessant i en aquells temps que patien tanta gana la iaia treia receptes en les coses que tenia a casa, ovelles, cabres, blat, llet, ous algo de horta, que bonic!
2 ous,
200ml de crema de llet,
50grs de mantega fossa,
125grs de farina,
1 miqueta de sal,
1 cullerada d´aiguardent.
Primer ficarem la farina els ous i la sal o batrem fins aconseguir una crema.
Després fiquem la crema de llet i la mantega fossa o seguim remenant, aqui és on ficaria l´aiguardent.
A de quedar líquida, però si vos queda molt espessa que no corre per la paella li podem afegir una miqueta de llet.
Ho deixarem a la nevera al menos 6 hores.
Per a fer-la a la paella derritirem una miqueta de mantega fresca i tirarem un culler de massa i la daurarem per les dos bandes rellenarem del que ens agradi, jo de xocolata jejeje! BON PROFIT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario