domingo, 6 de septiembre de 2015

Melmelada de figa

La figa per ser bona a de tenir tres senyals: clivellada, secallona i picada pels pardals, això sempre    m´ho diu mun pare és una dita popular
Aquestes són verdesi madures  amb pell hi ha gent que li fica una rameta de canella això va a gustos jo no li e ficat.


Ingredients;
800grs de figues verdes i maduretes
300grs de sucre
el suc de mitja llimona
 Ho ficarem tot a la cassola, 30 minuts macerant. Arrancarem el foc quan comenci a bullir 30 minuts al  foc mínim. Passarem el turmix perquè quedo més fina.
Ho ficarem als pots de vidre ja esterilitzats i al bany Maria quan arranco a bullir 20 minuts i ja la tenim! Per a 800grs de figues em van sortir els tres potets de la foto és perquè tingueu una mida dels pots que heu d´esterilitzar, aprofiteu Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario