martes, 22 de septiembre de 2015

Pintxo de botifarra, brie i camagrocs

Encara que vos queden camagrocs de l´any passat? Nosaltres en tenim bastants de pots sequets per a ser hidratats sense pressa els anem consumint-
Aquesta tapa el montatge va igual que el de la foto i té un secret amagat que és la seva salsa. Molt bona també va tenir molt d´exit el dia de la seva presentació.

Ingredients:
pa torradet si pot ser de panaderia
formatge brie
butifarra o salchicha com diem per aquesta zona
camagroc hidratat
salsa de gerds.

Ingredients per a la salsa de gerds:

1 cullerada de mermelada de gerds
1 cullerada de canella molta
1 culleradeta de moscatell

 Mesclarem tots els ingredients a un got, i quan ja tinguessem la tapa montada escalfarem la salsa a una cassola petita, quan arranqui a bullir 2 minuts i ja la podrem tirar per damunt. Bon profit!

El camagroc el vaig fregir amb la salchicha.



No hay comentarios:

Publicar un comentario