domingo, 14 de febrero de 2016

Truita d'espàrrecs silvestres

Pel febrer, espàrrecs silvestres trobareu pels camps. I si plou encara millor.
La truita d'espàrrecs és molt bona però també són forts de sabor,  hi ha que la fa a soles, però jo la faig amb alls tendres i fan una comvinació perfecte.
Anem a per feina!



 Ingredients:
2 ous
200grs d'espàrrecs talladets
1 manoll d'alls tendres
oli i sal
 Jo primer de tot escaldo els espàrrecs uns 10 minuts amb l'aigua bullint, escorrem els espàrrecs.
 A una paella ficarem 3 cullerades d'oli d'oliva, sofregim els alls amb una mica de sal,  fins que siguen doradets.
 Després afegim els espàrrecs o taparem o deixarem coures uns 8 minuts.Batrem els ous amb una mica de sal i els afegim als espàrrecs. Tombarem la truita tres vegades.
mmmm! Se'm fa la boca aigua només de mirar-la. Aprofiteu que és el temps d'ells!
BON PROFIT I SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario