jueves, 17 de marzo de 2016

Base per a pastissos

 Aquesta base de pastís sempre surt bé. No té cap dificultat, tampoc li agraden les preses. Si feu els passos com jo els faig us quedara bé. La mida del motlle és de 23 cm.
SOMMI!




180ºC 30 minuts (dalt i baix)
 Ingredients:
4 ous, (clares i rovells per separat)
1 culleradeta d'escencia de vainilla
1 punteta de sal
10grs de llevat en pols
160grs de sucre
170grs de farina
 Primer de tot encendrem el forn a 180ºC, mesclem la farina amb la llevadura i la sal o tamisarem amb un colador i guardem per després.
 Pujem les clares a punt de neu.
 Anem afegint el sucre a poc a poc sense deixar de batre amb les barilles.  A de quedar com la foto una mescla que no cau quan tombem la cullera. Afegim els rovells un per un sense deixar de batre amb les barilles elèctriques i la culleradeta de vainilla Després afegirem la farina manualment amb moviments envolvents i sempre amb la mateixa direcció.
Quan ja o tenim fiquem la mescla al motlle,  intentem igualar amb una espatula que no quedi cap cim.
Enfornem a l'altura mitja del forn, 180ºC 30 minuts, dlat i baix.
Una vegada fred ja el podem desmotllar, jo sempre li faig tres altures, queda molt bé.
BON PROFIT I SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario