SOMMI!
4 ous, (clares i rovells per separat)
1 culleradeta d'escencia de vainilla
1 punteta de sal
10grs de llevat en pols
160grs de sucre
170grs de farina
Primer de tot encendrem el forn a 180ºC, mesclem la farina amb la llevadura i la sal o tamisarem amb un colador i guardem per després.
Pujem les clares a punt de neu.
Anem afegint el sucre a poc a poc sense deixar de batre amb les barilles. A de quedar com la foto una mescla que no cau quan tombem la cullera. Afegim els rovells un per un sense deixar de batre amb les barilles elèctriques i la culleradeta de vainilla Després afegirem la farina manualment amb moviments envolvents i sempre amb la mateixa direcció.
Enfornem a l'altura mitja del forn, 180ºC 30 minuts, dlat i baix.
Una vegada fred ja el podem desmotllar, jo sempre li faig tres altures, queda molt bé.
BON PROFIT I SALUT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario