Si us agrada el coco, no dubteu n'hi un minut en fer-les. Com deia la iaia aquestes galetes són de molt aliment! Porten ametlla molta, un ingredient que per aquesta zona en hi ha molta.
La massa es posa a la nevera 45 minuts, i després ja els i podem dona forma.
100 grs de sucre molt
220 grs de mantega fosa
1 ou
50 grs ametlla molta
100 grs de coco ratllat
160 grs de farina
una punteta de sal
Coco per a rebosar-les
. Mesclem el sucre amb la mantega fins que es forme una crema.
Ha de quedar així la crema.
Incorporem l'ou, l'atmetlla molta i continuem pastant amb un estri.
Ara si que haurem de posar les mans! Agregem la farina amb la miqueta de sal.
Uns 10 minuts abans de treure la massa de la nevera escalfem el forn a 180º C Ja veureu que queda molt enganxosa, però la hem de ficar 45 minuts a la nevera.
Passat el temps ja la podem manipular, nosaltres fem boletes les aplanem i llavors amb el motlle li donem forma. Així és més participatiu l'elaboració de les nostres galetes.
Enfornem 180ºC, 18 minuts dalt i baix a l'altura mitjana del forn. Normalment ens surten unes 15 galetes grans, però això dependrà de la mida que els i voleu donar.
Si sou intolerants a l'ou, no li fiqueu, no passa res la massa no camvia li haureu d'afegir una miqueta més de farina.
SALUT I BON PROFIT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario