jueves, 3 de marzo de 2016

Tarta de " Santiago "

La tarta de Santiago, és molt bona, però porta moltes calories a causa de a l'ametlla. Quasi no porta farina.
I si us agrada la llimona als cocs, aprofiteu per a posar-li la ratlladura de dues llimones.
Teniu  ametlles dels panellets? Anims! És molt sabrosa.
180ºC 18 minuts.
 Ingredients:
3 ous
5 grs de mantega per untar el motlle (opcional)
la ratlladura de 2 llimones
1 cullerada de farina
150 grs d'ametlla molta
150 grs de sucre
canella (opcional)
Escalfem el forn a 180ºC.  Agafarem unes barilles elèctriques, si en teniu. Ficarem en un bol els ous i el sucre.
Ho  batrem tot fins que ens quedi com una crema.
 Després li afegim la cullerada de farina, l'ametlla, la ratlladura de la llimona i la canella.
 Ho batrem 2 minuts. Ho posem al motlle i enfornem 18 minuts a l'altura mitja del forn dal i baix.
Passat el temps el deixarem refredar, després podeu afegir sucre glasse per damunt.
BON PROFIT I SALUT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario