domingo, 1 de mayo de 2016

Gelat de maduixa 2

 Aquest cap de setmana la petita " Xef " de la casa, ens va preparar aquest gelat de maduixa d'un dels llibres de cuina que li van  regalar per al seu "cumple" i vaja bo! Si no sou intolerants a l'ou proveu-ho de fer, repetireu. Si canviem la maduixa per plàtan, xocolata, crema de llimona tenim la base dels nostres gelats per aquest estiu.

Ingredients:
250 grs de maduixa
175 grs de sucre blanc
100 grs de sucre de canya "moreno"
3 ous
500 ml de nata

 Primer de tot batrem la maduixa amb 50grs del sucre moreno.
 Ho posarem a coure al foc, quan arranque a bullir o deixem coure 5 minuts al minim. Passat el temps el posarem a un bol que es refredi, a continuació a la nevera.
 Separem les clares i els rovells, també posem la nata a un bol.
 Pujem les clares a punt de neu amb la resta del sucre moreno.
 També pujarem la nata.
 Els rovells d'ou els batrem amb el sucre fins que ens quedi com una crema.
 Comencem a mesclar la nata amb els rovells d'ou, o farem amb una espàtula suaument per què no se'ns vaixi la nata.
 Després fiquem dos cullerades de clares montades, continuem mesclan, incorporem el sobrant de clares.
  Ho posarem dins d'un tuper allargat o com el tinguéssim, al congelador 1h.


 Després de l'hora afegim la maduixa a sobre del gelat i amb una cullera li anem donant color, forma..... El tornem a ficar al congelador 8h abans de menjar-lo.
 Aquí podeu veure diferents formes de consumir-lo amb galetes de tota la vida o amb cullera.
De les dues maneres és bo! Aprofiteu el temps de maduixes.
BON PROFIT I BONA CUINA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario