Ingredients:
300 grs de farina
90 grs d'aigua
90 grs de llet
30 grs de mantega
15 grs de sucre
6 grs de sal
6 grs de llevat de panaderia
Encenem el forn a 50ºC. Ficarem tots els ingredients a un bol, la mantega a de ser tova.
Ho meclem bé, deixarem reposar la massa encara sense pastar 10 minuts.
Comencem a pastar 10 minuts, ja veureu que és una massa que no demana farina. Passat el temps la posem al bol tapat amb film, apaguem el forn i la deixem fermentar 1 hora.
Passat el temps de fermentació, ja veieu com a quedat. Li donem forma per al motlle de 20x12 cm més o menys. I el tornem a posar a dintre del forn apagat 2 hores més.
Uns 10 minuts abans escalfeu el forn a 220ºC. Pinteu-lo amb llet per damunt abans d'enfornar el posarem a la primera altura del forn es a dir quasi a baix 35 minuts, escalfor dalt i baix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario