jueves, 5 de mayo de 2016

Pa de motlle al forn

 Ja havia fet una recepta de pa de motlle tou a la panificadora, però aquesta es per a fer al forn de casa. És molt fàcil de fer i surt molt tou. Aquest pa ens a durat 1 dia, els xiquets quan van sentir l'oloreta que sortia del forn no és van poder aguantar, té una molla molt gustosa.

Ingredients:
300 grs de farina
90 grs d'aigua
90 grs de llet
30 grs de mantega
15 grs de sucre
6 grs de sal
6 grs de llevat de panaderia
 Encenem el forn a 50ºC. Ficarem tots els ingredients a un bol, la mantega a de ser tova.
 Ho meclem bé, deixarem reposar la massa encara sense pastar 10 minuts.
 Comencem a pastar 10 minuts, ja veureu que és una massa que no demana farina. Passat el temps la posem al bol tapat amb film,  apaguem el forn i la deixem fermentar 1 hora.
 
 Passat el temps de fermentació, ja veieu com a quedat. Li donem forma per al motlle de 20x12 cm més o menys. I el tornem a posar a dintre del forn apagat 2 hores més.
 Uns 10 minuts abans escalfeu el forn a 220ºC. Pinteu-lo amb llet per damunt abans d'enfornar el posarem a la primera altura del forn es a dir quasi a baix 35 minuts,  escalfor dalt i baix.
I ja veureu quin espectacle, per a berenar, esmorzar amb la seva mantega i melmelada, per a fer bikinis etc. Nosaltres ho vam provar de totes maneres, però la proxima vegada doblaré els ingredients. Ens durarà més. BON PROFIT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario