miércoles, 5 de octubre de 2016

Cóc de codony

 Tornem amb un cóc dels de la iaia!! Quan jo era petita recordo aquest cóc que el feia la meva iaia a la tardor, tenien costum de posar molt d'oli tant la massa com el marbre pareixia una bassa d'oli.

Ingredients:
3 codonys
mig got d'aigua tèbia
120 ml d'oli
7 grs de llevat de panaderia
1 ou
300 grs de farina de força
canyella, matafaluga, sucre, anís i un pessic de sal
 Pastarem tots els ingredients 5 minuts, menys el sucre la canyella i l'anís aquestos ens serviran per la lletada. Deixarem repossar la massa 1h.
 Passat el temps ficarem la massa a una llanda mitjana a de quedar ben prima li afegim un polsim de sucre. Rentarem i tallarem el codony el ficarem ordenat a la llanda tornem afegir sucre per damunt un xorret d'anís, canyella al gust i una miqueta de matafaluga.
 Enfornem a 190ºC 30 minuts a l'altura mitjana del forn dalt i baix.
I que bo és! mmmm!! Això no té preu!! Bon profit i salut!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario