Ja la tenim aquí! Una pizza en farina integral, bona i saludable. Els ingredients quasi que els tenim sempre per casa. La guarnició la que vosaltres vulgueu, nosaltres la vam fer vegetal amb carabassó, albergínia, ceba, tofu i formatge.
Ingredients:
300 grs de farina integral
20 grs de llevat en pols
1 culleradeta de sal
1 cullerada sopera d'oli d'oliva
200 ml d'aigua tèbia
Primer de tot mesclarem l'aigua tèbia amb el llevat, després agafarem un bol a dintre la farina amb un forat al mig, li afegim l'aigua, l'oli i la sal a un costat.
Ho mesclarem tot amb les mans o bé amb una espàtula.
Després continuarem pastant al marbre 5 minuts, passat el temps posem la massa a dintre d'un bol i la tapem amb un drap 30 minuts.
Quan ja hagi reposat l'estirem amb el corró li donem la forma que vulgueu i la guarnició que més us agradi. Enfornarem a 220ºC. 20 minuts ATENCIÓ!!! El forn a de ser ben calent, els primers 10 minuts la posarem baix de tot, si pot ser damunt del cul del forn amb la bandeja, els altres 10 minuts a l'altura mitjana dalt i baix.
Un deu aquesta pizza és mereix!! Salut i bon profit!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario