viernes, 31 de marzo de 2017

Hamburgueses de Quinoa

 Ingredients:

100grs de Quinoa
2 patates mitjanes cuites
mitja ceba
1 zafranoria
1 porro
 mitja carabassa (com dos dits d'amplada)
1 dent d'all
2 cullerades de pa ratlla    1 clara d'ou
 curcuma, ras el hanout, sal, oli,

 Primer de tot bullirem la Quinoa amb una mica de sal. Jo no la netejo, ja que la compro ecològica.
 Farem un sofregit de ceba i el dent d'all. Anem afegint sal. 2 minuts.
 Continuem afegint el porro tot ben talladet, sempre a la mateixa mida.
 El carabasso i la zafranoria tot o sofregim a 2 minuts.
 Ara és el moment d'agregar la curcuma i el ras el hanout. Dues voltes.
Traiem del foc el sofregit.  Xafem la patata.
Treurem l'all i el llencem, mesclem el pa ratllat amb la patata i el sofregit. Proveu de sal.
 Continuem incorporant tots els ingredients la Quinoa la clara d'ou.
 Si teniu algun motlle de galetes o com aquest de l'imatge aprofiteu per donar-li forma, de doblaria fiqueu com un dit.
 Agafeu la planxa i unteu-la amb mantega, doreu-la una banda i l'altra.

Amb aquesta recepta a mi em van sortir 10 hamburgueses. Pot ser un bon plat de Pascua acompanyat pels Bunyols de Bacalla.
Bon profit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario