jueves, 25 de mayo de 2017

Pasta de full farcida de xocolata

 Aquest postre és molt fàcil de fer, el pot fer asta el mes petit de la casa. El farcit, la xocolata pot ser d'estèvia, amb fruits secs, xocolata blanca, negra etc.

Ingredients:
1 tauleta de xocolata
2 masses de pasta de full
Un regle
Un talla pizzes

 Posarem les dues masses juntes una damunt l'altra.
 Amb el regle i el "talla pizzes" farem les ratlles d'una punta a l'altra, jo les vaig fer a una amplada de 3'5cm.
 Posarem la xocolata al mig i anirem tancant amb forma de creu.
 Ens a de quedar així de guapet. Enfornarem a 220ºC 20 minuts dalt i baix a l'altura mitjana del forn.
Una vegada treta del forn li podem afegir per damunt sucre glace.
Si ús mengeu la coca tèbia/gelada està molt bona perquè la xocolata està cremosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario