sábado, 20 de mayo de 2017

Truita a la francesa personalitzada

 Una truita única!! Sóc molt amant de les espècies, i un dia vaig provar de posar-ne, vaja sorpresa que ara sempre en menjo així.

Durant la guerra a causa de la manca d'aliments soferts per la població de Cadiz i San Fernando durant el setge Francés de 1810. Al mercat es van quedar en patates o ous. Quan estaven els dos ingredients és feia la truita en patates que era la "Española" i quan només hi havia ous era la truita dels "Francesos".
Avui ha tocat una mica d'història culinària, no està mal, no?




 Ingredients:

1 ou
100 ml de clara dou
orenga, ras del hanout, all en pols
pa
tomata
oli, sal
 Posarem les clares amb l'ou, les espècies i la sal o batrem
 Ficarem la paella al foc amb una cullerada sopera d'oli d'oliva, quan surti fum ja podem afegir l'ou.
 Quan ja sigui quatllat li anem pegant voltes.
 El pa fregat amb la tomata un raig d'oli i un polsim de sal, la truita al damunt i ja la tenim!
Vaja bona és!!
Bon profit i bona cuina!

No hay comentarios:

Publicar un comentario