Les mides són per a una persona.
Ingredients:
100 grs de tomata ratllada
50 grs de panís
20 grs d'enciam
75 grs de llenties cuites
1 tomata gran d'ensalada
mig alvocat
2 cullerades de vinagreta de llimona
sal i pebre
Comencem! Intenteu no canviar l'ordre. Agafarem un bol o un pot de vidre de 500 grs.
Primer de tot afegim la tomata ratllada, panís, llenties, alvocat, enciam i tomata a daus, sal, pebre i les dues cullerades de vinagreta de llimona.
IMPORTANT!! Fins que no us la mengeu no la mescleu, la deixarem a la nevera fins al moment de menjar-la, que serà llavors quan ja la podrem remoure. També us recomano que les ensalades d'estiu les prepareu sempre amb vidre, sempre s'aguantarà més fresca i podeu mesura millor la porció.
Aquesta en concret és saciant, afavoreix la digestió i redueix el colesterol
Bon Profit i BONA CUINA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario