jueves, 5 de octubre de 2017

Magdalenes de iogurt amb mel

 Creia que aquestes magdalenes ja les havia publicat, les fem cada setmana a casa nostra. Doncs bé ara sí! Fàcils, bones, rapides de fer no les em de manipular amb les mans. Tenen un temps de repòs mínim, a la nevera abans d'enfornar no us podeu saltar aquest pas, ja que no us sortiran aquests forats tant bonics.

Ingredients:
2 ous talla L
150 grs de sucre de canya
50 ml de llet
190 ml d'oli de girasol
50 grs de mel
60 grs de iogurt
230 grs de farina
7 grs de llevat amb pols
una miqueta de sal
ratlladura de llimona
cacau amb pols o cacau (farina) de garrofa (opcional)

 Primer de tot batrem els ous, sucre, ratlladura de llimona i la mel, 2 minuts velocitat mitjana.
 Mesclem la farina, el llevat i el cacau unes 6 cullerades.
 Contiuem batent, afegim la llet, l'oli i el iogurt. Per finalitzar afegim la mescla de la farina i per últim la sal. Augmentarem la velocitat del robot i seguirem batent de 2 a 3 minuts.
 Aquí bé un pas important, tapem la massa amb paper film i la deixem a la nevera 1 hora com a mínim, màxim tota la nit.
 Escalfa el forn a 250ºC  dalt i baix. Traurem la massa i la remourem manual  enèrgicament. Omplim els motlles  amb una cullera cuasi fins dalt de tot deixeu un ditet. Abaixarem el forn a 210ºC enfornarem a l'altura mitjana 16-18 minuts.

Ja veureu quina cosa més bona i saludable!! Ah per cert! Si ús agraden sucades a llet aquestes són perfectes.

BON  PROFIT I BONA CUINA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario