Ingredients:
2 ous talla L
150 grs de sucre de canya
50 ml de llet
190 ml d'oli de girasol
50 grs de mel
60 grs de iogurt
230 grs de farina
7 grs de llevat amb pols
una miqueta de sal
ratlladura de llimona
cacau amb pols o cacau (farina) de garrofa (opcional)
Primer de tot batrem els ous, sucre, ratlladura de llimona i la mel, 2 minuts velocitat mitjana.
Mesclem la farina, el llevat i el cacau unes 6 cullerades.
Contiuem batent, afegim la llet, l'oli i el iogurt. Per finalitzar afegim la mescla de la farina i per últim la sal. Augmentarem la velocitat del robot i seguirem batent de 2 a 3 minuts.
Aquí bé un pas important, tapem la massa amb paper film i la deixem a la nevera 1 hora com a mínim, màxim tota la nit.
Escalfa el forn a 250ºC dalt i baix. Traurem la massa i la remourem manual enèrgicament. Omplim els motlles amb una cullera cuasi fins dalt de tot deixeu un ditet. Abaixarem el forn a 210ºC enfornarem a l'altura mitjana 16-18 minuts.
BON PROFIT I BONA CUINA!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario