jueves, 26 de abril de 2018

Brownie de xocolata sense gluten

Un "BROWNIE" molt bo, és apte per a celíacs, diabètics, intolerants a la fructosa i lactosa. Per a tots els públics, que avui dia és una mica difícil de trobar.

Ingredients:

3 plàtans
3 ous
15 dàtils sense os
4 cullerades de cacau pur
1 culleradeta de bicarbonato
1 cullerada sopera de crema de cacauet (opcional)
3 cullerades d'oli de girasol
Escalfem el forn a 180ºC. Posem tots els ingredients dintre d'un pot per a tur mix, triturem tot.
Ficarem la massa obtinguda amb una llanda de forn petita, per a decorar vaig ficar anous, és opcional.
Enfornem a 180ºC, 30 minuts dalt i baix a l'altura mitjana.
Una vegada més ESPECTACULARRR!! Quan ja sigui fred, posseu-lo al frigorífic, fresquet està molt bo!

Bon profit i bona cuina!

No hay comentarios:

Publicar un comentario