mmm! Que bones són les galetes Napolitanes, hem traslladen a la meva infància, aquell gustet tan bo de canyella.
En aquesta recepta us dono dues maneres de fer-les, trieu la que més s'adapti a vosaltres, nosaltres per les intoleràncies les faig d'aquesta manera, però amb la mantega de tota la vida i el sucre són clavades a la recepta de les autèntiques Napolitanes.
Ingredients:
210 de farina d'avena
1 ou
50 grs de sucre o 2 grs d'estevia (segons gustos, intolèrancies, etc)
100 grs de mantega pomada o maní (segons gustos, intolèrancies, etc)
2 cullerades de canyella
1 culleradeta de llevat en pols
1 punteta de sal
Mesclarem tots els ingredients i farem un rotllo com el de la imatge. El deixarem al frigorífic 30 minuts.
Escalfarem el forn a 180ºC, treurem el rotllo i començarem a donar forma a les galetes.
Les enfornem a 180ºC de 15 a 20 minuts altura mitjana dalt i baix. Passat el temps les treurem, els i podem tirar un polsim de sucre i canyella.
SALUT I BONA REPOSTERIA!!!
En aquesta recepta us dono dues maneres de fer-les, trieu la que més s'adapti a vosaltres, nosaltres per les intoleràncies les faig d'aquesta manera, però amb la mantega de tota la vida i el sucre són clavades a la recepta de les autèntiques Napolitanes.
Ingredients:
210 de farina d'avena
1 ou
50 grs de sucre o 2 grs d'estevia (segons gustos, intolèrancies, etc)
100 grs de mantega pomada o maní (segons gustos, intolèrancies, etc)
2 cullerades de canyella
1 culleradeta de llevat en pols
1 punteta de sal
Mesclarem tots els ingredients i farem un rotllo com el de la imatge. El deixarem al frigorífic 30 minuts.
Escalfarem el forn a 180ºC, treurem el rotllo i començarem a donar forma a les galetes.
Les enfornem a 180ºC de 15 a 20 minuts altura mitjana dalt i baix. Passat el temps les treurem, els i podem tirar un polsim de sucre i canyella.
SALUT I BONA REPOSTERIA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario